keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Ilpo 9 viikkoa!

Ei aika vain voi kulua näin nopeasti! Juurihan tuo pieni karvapallo kotiutui ja itse asiassa nyt kun itse katsoo kuvia huomaa, että apuva sehän on kasvanut ihan hirveästi. Ilpo kääntyi siis tänään, keskiviikkona, yhdeksän viikkoiseksi - vai pitäisikö sanoa täytti yhdeksän viikkoa? No ei kai sillä niin väliä, mutta pääpointtina se että kasvetaan hirmuisella vauhdilla ja aika rientää silmissä.

Ollaan kovasti koitettu opetella, ettei ihmisiä tai kalusteita saisi järsiä - en oikein osaa kommentoida menestystä. Lisäksi luokse tulemista ollaan päivittäin harjoiteltu, se tuntuu olevan jo melko hyvin hallussa, mutta mitään luottoa ei ole että voisi esimerkiksi vapaaksi poikaa laskea. Ulkona uudet asiat ovat melko jännittäviä, pihasta ei oikein haluaisi lähteä ja ihmisten sekä muiden koirien ohittaminen tietenkin vielä ihan vaiheessa. Onneksi ruoka maittaa, energiaa riittää ja kaikki tehdään iloisella asenteella. On se vaan niin ihana!

Viime viikolla eli 8 viikkoisena painoi Ilpo 6,8kg ja korkeutta oli 31cm. Tasan viikko siitä eli tänään paino oli 7,5kg, korkeutta en mitannut mutta täytynee sitäkin koittaa vaikka huomenna mitata. Koitan jossain vaiheessa saada tänne blogiin ihan oman sivun, josta pojan kasvua pääsee seurailemaan, mutta nyt täytyy rientää nukkumaan natiaisen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti