keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Voi tätä ajan kulua

Bloggaaminen on jäänyt aivan totaalisesti ja Ilposta on kasvanut koira. Onhan se edelleen vielä lapsen kengissä, tämän kuun lopussa tulee puoli vuotta täyteen, mutta vanhoja kuvia katsellessa ei uskoisi samaksi koiraksi. Elämä pennun, töiden ja hevosen kanssa on kiireistä, sen vuoksi suosiolla blogi on jäänyt taka-alalle ennen kuin se alkoikaan. Saa nähdä mitä toivottavasti pian alkava kevät tuo tullessaan blogirintamalla, toivon ja uskon että lisääntyvä valoisuus saa tarttumaan useammin kameraan ja ehkä sitä myötä myös etsin aikaa kuvien julkaisulle ja tarinoinnille täällä blogin puolella.

No mitä Ilpolle sitten kuuluu ja mitä on reilun parin kuukauden aikana tapahtunut?
Pitäisi enneminkin kysyä mistä sitä aloittaisi. Tietenkin poika on kasvanut hirmuisesti, onneksi kuitenkin tasaiseen n. 1kg/viikko tahtiin, tällä hetkellä painoa 22kg eli aika paljon enemmän kuin viime postauksessa. Lisäksi siitä on tullut ihan fiksu nuori tyyppi, innokkaasti opitaan uusia asioita, mutta osataan myös rauhoittua vain köllöttelemään.

Ilpon kanssa ollaan käyty lemmikkitarvike Wuf.fi pentutreffeillä, vielä on pari kertaa jäljellä (ikäraja sinne on 6kk) ja täytyy kyllä viimeisellä kerralla muistaa kiittää henkilökuntaa! Ylipäätään minulla ei ole mitään muuta kuin hyvää kerrottavaa molemmista ketjun liikkeistä, mutta etenkin pentutreffit ovat ainakin Ilpon mielestä parasta mitä se tietää. Painiminen muiden pentujen kanssa on ollut ihan ykkösjuttu ja se on oppinut tulemaan todella monenlaisten koirien kanssa toimeen - toki tähän vaikuttaa myös muut kohtaamiset koirien kanssa, mutta uskon myös pentutreffien olleen tärkeä osa pojan sosialistumista.

Pentutreffien lisäksi tänään olisi vuorossa viimeinen kerta pentukoulua. Omat kokemukset ovat vähän plus miinus nolla. Ollaan saatu muutama hyvä ohje ja tehtävä joista varmasti on hyötyä. Mutta kokonaisuudessa tuntuu ettei tunneilta saa sen enempää irti. Toki, en ole aikaisemmin käynyt koiran kanssa tunneilla eikä minulla ole minkäänlaista käsitystä minkälaisia yleensäkkään ovat eri koirakoulujen tunnit. Tämä ei vain ainakaan ole se mun juttu, haluan saada enemmän kommentteja ja ohjeita tekemiseeni. Niinpä nyt mietinnän alla on se miten tästä jatketaan; etsitäänkö uusi paikka, kokeillaanko tuolla jotain toista opettajaa vai jätetäänkö hetkeksi koko koirakoulut pois kuvioista. Päätös ei varmaan yhdessä yössä synny, mutta ehkä tänään viimeinen kerta antaa taas lisää näkökulmaa asiaan.

Myös isoja muutoksia on tapahtunut pienen koiran elämässä. Minulle nimittäin tarjoutui todella yllättäen tilaisuus muuttaa omaan asuntoon ja kun se joka tapauksessa oli jossain vaiheessa edessä oli helppo päätös muuttaa nyt. Uudessa asunnossa ollaan majailtu nyt pari viikkoa ja yleisesti kaikki on sujunut todella hyvin. Ilpo on edelleen paljon hoidossa äitini luona, mutta innokkaasti se tulee aina myös minun luokseni ja mitä parasta tässä on oikein mukavat lenkkimaastot ihan vieressä. Yksinolo uudessa asunnossa on vielä pojan mielestä kamalaa. Äitini luona aluksi Ilpo itki ja haukkui melko paljonkin, mutta siellä ei ole ongelmia, joten varmasti yksinolo alkaa sujumaan myös täällä hyvin. Ollaan kuitenkin aloitettu taas ihan alusta, pienistä hetkistä oven takana ja toivottavasti jo pian alkaa täälläkin homma sujumaan.

Kerrottavaa ja kirjoitettavaa olisi vaikka kuinka, mutta niin myös kaikkea muuta tekemistä. Koitan kuitenkin jatkossa ryhdistäytyä hieman tämän blogin suhteen, otetaan vaikka ensimmäiseksi tavoitteeksi tuo ulkoasun muokkaaminen, eihän isolla jätkällä voi olla blogia jossa otsikossa on vauvakuvia! Palaillaan siis toivottavasti pian kera uusien kuulumisien ja uudistuneen ulkoasun. Ilpo ja Erica kiittää ja kuittaa tältä kerralta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti